services-logo

O nama

Udruženje „Jednake mogućnosti“ je organizacija osnovana sa ciljem da ženama i muškarcima, na ravnopravnoj osnovi i pod ravnopravnim uslovima, olakša pristup savremenim informacionim i komunikacionim tehnologijama (IKT)

services-time

Početak rada

2001. godine Savezni ministar za saobraćaj i telekomunikacije formirao je Radni tim za pitanja ravnopravnosti polova u telekomunikacijama, iz koga je osnovano nevladino i nestranačko udruženje Jednake mogućnosti

services-pen

Kontakt

Pogledajte podatke o udruženju ili nam pošaljite poruku putem online formulara

Postanite član udruženja "Jednake mogućnosti"

Popunjavanjem formulara automatski postajete član udruženja

Učlani se

Tribina „Žene na tržištu rada – uloga IKT“

Tribina „Žene na tržištu rada – uloga IKT“

Tribina „Žene na tržištu rada – uloga informaciono komunikacionih tehnologija“ je održana 2. aprila 2014. godine u Privrednoj komori Srbije...   Detalji

Citati o rodnoj ravnopravnosti

Gender equality is more than a goal in itself. It is a precondition for meeting the challenge of reducing poverty, promoting sustainable development and building good governance.

Kofi Annan

I will feel equality has arrived when we can elect to office women who are as incompetent as some of the men who are already there.

Maureen Reagan

Proslava desetogodišnjice rada Udruženja

14. juna 2012. godine, u prijatnom ambijentu i dobrom raspoloženju u restoranu Panta rei na obali Dunava, obeležili smo 10 godina od osnivanja i aktivnog rada Udruženja Jednake mogućnosti.