Uvod
Dobrodošli na on-line kurs rodne ravnopravnosti
Zašto on-line kurs rodne ravnopravnosti ?
Ciljevi on-line kursa o rodnoj ravnopravnosti
Kada prođete kroz ceo kurs i uradite sve testove...
Glavni meni
Početna strana
On-line kurs
On-line test
Linkovi
Kontakt
Pretraga
Zašto on-line kurs rodne ravnopravnosti ? Štampaj E-pošta
Ulazeći u XXI vek, Kanadska agencija za međunarodni razvoj ostaje posvećena stvaranju, zajedno sa svojim partnerima, boljeg sveta za sve – sveta gde će nejednakosti na bilo kojoj osnovi, bilo to rod, starost, klasa, rasa ili etnička pripadnost, konačno biti prevaziđene.

On line kurs koji je pred vama finansijski je podržala Kanadska agencija za međunarodni razvoj u nameri da pomogne nevladinim organizacijama i udruženjima građana, donosiocima odluka na svim nivoima, zaposlenima u medijima, studentkinjama i studentima, kao i drugim zainteresovanim pojedincima i pojedinkama da saznaju više o pitanjima rodne ravnopravnosti i da izgrade kapacitete svojih organizacija i institucija da integrišu rodna pitanja u svakodnevni rad.

Kurs su zajednički osmislile i sadržajem popunile dr Nataša Gospić, Milica Minić, Biljana Maletin i Zorana Šijački, a tehnički uobličio tim organizacije „Jednake mogućnosti“, Jelena Vučković, Andriana Mitrović, Bojan Bakmaz, Slobodan Mitrović, a tekstove je prevela Marina Ileš.

Kurs je na srpskom jeziku, iako su neka dokumenta, pre svega ona koja se nalaze na različitim web stranicama, i na engleskom jeziku.

Ipak, znanje engleskog jezika nije vam neophodno da biste završili kurs i dobili sertifikat.

Ako uspešno završite kurs i tačno odgovorite na većinu postavljenih pitanja, bićete u mogućnosti da dobijete sertifikat kao da ste učestvovali na obuci iz rodne ravnopravnosti.
 
Da bi ste pristupili testovima potrebno je da se registrujete. To možete učiniti klikom na naziv oblasti, čime se otvara stranica za prijavu, a zatim,  klikom na dugme koje se nalazi na dnu teksta sa nazivom "Da li ste ovde prvi put?". Ukoliko ste se već registrovali, testovima možete pristupiti unosom Vašeg korisničkog imena i lozinke.
 
Sledeće >